Vrhunski izvođači
77

Aquarius Vils predstavio decembarsku muzičku ponudu, očekuje se sjajna zabava

Sponzorirani članak
U subotu 8. decembra u Aquarius Vilsu s nestrpljenjem se očekuje nastup Daniela Kajmakoskog, pobjednika prvog izdanja X Faktor Adria i nasljednika Tošeta Proeskog, kako ga mnogi opisuju.

Daniel, “anđeoskog” vokala, je također predstavljao Makedoniju na Eurosongu 2015. godine. Dobitnik je nagrade MTV Europe Music Award i mnogih drugih, a ovoga puta nastupa uz jedan od najboljih regionalnih klupskih bendova Blackberries, ekipu prvoklasnih muzičara, nezaobilaznu na svim stranama Evrope.

Muzička zvijezda porijeklom iz Makedonije, Tijana Todevska Dapčević stiže u petak 14. decembra kada će svim posjetiocima na svoj prepoznatljivi način prirediti večer ispunjenu starim i novim hitovima svoje dosadašnje uspješne karijere. Tijana je profesorica violončela i mega popularna balkanska pop pjevačica, pored ostalog, poznata i po svom humoru koji je čini drugačijom od ostalih estradnih ličnosti.

U decembarskom program najavljeni su i nastupi domaćih snaga. U četvrtak 13. decembra prvi put, s vrhunskim repertoarom, nastupa popularni Vlado Podany poznat po svojim originalnim i jedinstvenim nastupima. Potom popularna grupa Konvoj (15.12.) te dobro poznati cover sastav Ina & OMG (29.12.)

Posebno je najavljen ekskluzivni nastup senzacije Balkana, benda Queen Real Tribute koji nastupaju 21.12. Riječ je o prazniku za oči i uši, ekipi u originalnim Queen kostimima, vrhunskom lead vokalu koji pjeva identično kao Freddie Mercury, emociji nad emocijama i svirci koja se mora doživjeti iz prve ruke. Queen Real Tribute su trenutno jedan od najtraženijih bendova Balkana i šire, shodno nedavno snimljenom filmu o grupi Queen ali i vrhunskoj izvedbi na svjetskom nivou.

Poznati banjalučanin Boris Režak će u petak 28. decembra svojim fanovima prirediti večer poznatih pjesama, koje ovaj sjajni muzičar izvodi u posebnim aranžmanima praveći vrhunsku atmosferu za zabavu i ples.

Sve informacije o kartama i eventima mogu se pronaći na online servisu kupikartu.ba ili pozivom na broj +38761210788.