{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


April u Haciendi

S
4.4.2007. u 09:13
0
0
April u Haciendi
0
April u Haciendi
April 2007 za vas nosi nova uzbuđenja koja vam je Produkcijski Team Haciende i Baghdad Cafea pripremio u želji što boljeg provoda i kvalitetnije usluge.
Novost je da od sada u prostoru Haciende i Baghdad Cafea imate mogućnost za FREE WIRELESS INTERNET konekciju što će zasigurno uljepšati vašu posjetu. Također novo je i to da ćete od ovog mjeseca u programu BH Radija 1 subotom slušati direktan prenos "live“ iz Baghdad Cafea kao i do sada uz mnoga gostovanja vama poznatih osoba iz javnog života.

Muziku "Plesne Groznice“ vam miksaju i pustaju dj-i unutar Haciende zatim se ista prenosi u Baghdad Cafe i konačno stiže u vaše uši gdje god se nalazili u svijetu, jer BH Radio 1 mozete pratiti putem satelita i interneta. Ovaj mjesec pored standardnog kvalitetnog muzičkog programa specijalno izdvajamo dva hepeninga.

HIT MJESECA 1 je novi nastup banjalučkog sastava Kazoo koji je svojim prvim gostovanjem naprosto detonirao muzičku bombu, uzdrmao i hipnotisao tijela svih prisutnih u noći 22. marta. Kazoo su: Vanja Jevrić / perkusije, kazoo flauta i vodeći vokal; Vladimir Janković / klavijature, flauta i prateći vokal; Danilo Sobot / semplovi i loop-ovi.
Njihov nastup je najlakše opisati kao spoj plesa i veselih emocija dok vas nepuna četiri sata bez prestanka svojom muzikom vode putem housea, funka i svih dance podpravaca.

HIT MJESECA 2 je vezan za nedjelju 22. april kada će Hacienda proslaviti svoj treći rođendan. Tokom ove noći svi prisutni će moći uživati u svojevrsnoj izložbi flajera, plakata i svih ostalih detalja koji su tokom tri godine obilježili početak, razvoj i današnju Haciendu.
U ovoj rođendanskoj noći posebnog imena „ LATIN NIGHT SPECIAL“ sve prisutne zabavljaće odlični Ricardo & Friends Venezuela. Ricardo je, kao što sigurno znate, nekadašnji vođa benda Cubismo što vam je dovoljan pokazatelj o kakvoj muzici i kvalitetu ovdje govorimo. Dolazak je obavezan, a provod zagarantovan!


APRIL PROGRAM

05.04. Bacardi Band Feat. Hana Jusić
06.04. El Mano / Friday House Sessions
07.04 Max Maha / plesna groznica
12.04. Bacardi Band Feat. Hana Jusić
13.04. Dario Kalea & Gogo on Percussions / House Hits Night
14.04. Focho / plesna groznica
19.04. KAZOO Band BL klupska senzacija HIT MJESECA !
20.04. Ciko / Old School of House
21.04. Max Maha / plesna groznica
22.04. Hacienda Birthday Party
Special Night: Ricardo & Friends Venezuela HIT MJESECA !
26.04. Bacardi Band Feat. Hana Jusić
27.04 F.E.N.S.Y. by J.F.Fera / House Definition
28.04. Focho / plesna groznica

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: