Drugi pokušaj
97

Antonija Čerkez tokom nastupa u Gornjem Vakufu-Uskoplju otkrila: Gledamo se u Zvezdama Granda

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez sinoć je nastupila u prepunom klubu Avatar u Gornjem Vakufu-Uskoplju te otkrila kako će se ponovno prijaviti u show Zvezde Granda.

Naime, Antonija je izvela pjesmu "Moja Hercegovina" s kojom se već ranije predstavila u spomenutom showu.

Publika je pjevačici posebno zapljeskala nakon te pjesme.

"Evo otkrit ću vam, ponovno se gledamo u Zvezdama Granda", rekla je Antonija i izazvala ovacije prisutnih.

Inače, klub u kojem je Antonija nastupala u vlasništvu je mladog bh. pjevača Jakova Juričevića koji je ostvario sjajan uspjeh ranijih godina u Zvezdama Granda, a danas gradi uspješnu muzičku karijeru te nastupa na području cijele BiH, Hrvatske, ali i u dijaspori.

Podsjećamo, Antonija je prošle godine svojevoljno napustila Zvezde Granda u petom krugu, no nije otkrila razlog zbog kojeg je donijela takvu odluku.

"Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratitelje da odustajem od daljnjeg takmičenja u showu Zvezde Granda. Želim se zahvaliti svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu. Svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje. Svom mentoru Draganu Stojkoviću koji me učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu koji je u svakom trenu bio tu kao pomoć i podrška", napisala je Antonija tada uz crno-bijelu snimku s jednog od svojih nastupa te dodala kako joj je ta odluka preteško pala.

Njeni pratitelji su predspostavili da je razlog navodni ugovor koji natjecatelji moraju potpisati na devet godina, a prema kojem 50 posto zarade Popović uzima sebi.