Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Curicu. Dzaba sva prica ako nemas nastupe, a ti ih imas.Jasta vec je regionalna zvijezda, pobjedio na najvecem regionalnom takmicenju, nastupa i puni klubove od Vardara pa do Triglava, ima nekoliko spotova koji broje milionske preglede, sve to jednog pevaca cini upravo regionalnom zvijezdom. Nije u rangu Dine Merlina, Zdravka Colica i slicnih ali jeste od mladjih pjevaca sigurno jedna od najvecih zvijezdi. Vi klixovci stvarno ne mozete da prihvatite neciji uspjeh, a kamoli da ga podrzite
@Svijest..Sto ga hvalis toliko,da se nisi zaljubio u njega.Znam ja Amela odavno za cigareta on nema.Sto se tice pjevanja dobro pjeva.
Zanima me koji su to kreteni u splitu slušali ovog poturčenog idiota
Pa isti oni koji slušaju one što dolaze kod "poturčenih" držati koncerte da ušićare koju markicu.
@xMADBALLx, touche
Ljakse.
Nema on pojma.
Moooguu misliitiiii.....
Jedan od najpopularnijih pjevaca regiona?! hahhahahhahhahhaha.....u kojoj dimenziji
ortogonalna dimenzija
Ironicno, pobijedio na "X Faktoru", a nedostaje mu bas ono nesto vise od samog dobrog pjevanja - X faktor.
cudo nije Sloga u pitanju
koliko je platio za ovo? evo i ja cu platiti da napisete da sam bio prvi covjek na Mjesecu
Zasto bi platio? Otidji na njegov nastup pa vidi kako to izgleda, a onda pricaj. Ne razumijem cemu tolika negativa ili ljubomora sta li je vec. Bio sam na nekim njegovim nastupima i mogu samo reci rijeci hvale. Jedan od najboljih pjevaca i zabavljaca danasnjice. Nema jos 20 hitova ali ide dobrim putem
ako je mjesec tuki onda si bio
Hipsterska pop zvijezda koja pusti malo brade, kupi lanac u petshopu kojeg zakaci na blijede farmerice i obavezno nosi starke ili neke druge hipsterske tene. Ljudima prica da je roker jer je u zivotu jednom vidio gitaru i zene se loze na njega.