Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijediće u finalu imitacijom Amela Ćurića.
treba ispred vjecne vatre organizovat docek
Hocetel prestati vise
Necemo
Da je folk pjevač, već bi zarađivao pare. Pop i rock su nažalost mrtvi, jedino Dino Merlin bere pare i par rock bendova na račun stare slave. Čovjek pokušava, bori se.
Kenjate bezveze, napravite nesto vrijedno paznje pa komentarisite. Pojma nemate koliko je ovo tesko odraditi na ovakav maestralan način kao Amel. Vjerovatno nikad ništa vrijedno truda i paznje u svom zivotu niste ucinili pa vam jedino ostaje srati po kliksu i gledati koliko pluseva ste dobili. Za Amela i ovakve pjevacke izvedbe nemam rijeci, maestralno..
ČOvjek peMziju fasovat u šoovima.
Amele samo se takmicis,kad si planiro pocet pjevat i praviti karijeru ???
Na kom jeziku ovo pjeva?
Amel Ćurić - pola čovjek, pola muzički show..