Ususret Novoj godini
24

Aleksandra Radović objavila novu pjesmu "Gde ćeš ovu noć"

E. Sk.
Jedna od najpopularnijih srbijanskih pop pjevačica Aleksandra Radović danas je objavila novu pjesmu "Gde ćeš ovu noć", sa željom da publici priredi novogodišnje iznenađenje.

Praznici je, kaže nam, uvijek inspirišu.

"Odlučila sam da publici poklonim novu pjesmu ususret Novoj godini, u atmosferi praznične euforije. 'Gde ćeš ovu noć' je jedna od pjesama koja će se naći na mom novom albumu, čiji se izlazak očekuje na samom početku 2020. godine. Moj tim i ja, dugo i predano smo radili na pjesmama, kao i na spotovima koje ćemo uskoro predstaviti. Praznici me posebno inspirišu, i priznajem, bila sam pomalo nestrpljiva da vam otkrijem dio svega onoga što spremamo za godinu pred nama", kaže Radović.

Nakon velikog uspjeha albuma "Carstvo", s kojeg su se izdvojili hitovi "Beskrajno", "Carstvo tuge", "Živeo kraj", publika s nestrpljenjem očekuje nove pjesme. Pored Aleksandrinih aktuelnih singlova "Ne volim te" i "Ljubavi moja", uz koje sada dolazi i "Gde ćeš ovu noć", na albumu će se naći još šest novih pjesama.

Muziku i tekst pjesme "Gde ćeš ovu noć" potpisuje Aleksandra Milutinović, a aranžman je djelo producenta Mahira Sarihodžića s kojim je Aleksandra sarađivala i na prethodnom albumu. Spot je snimljen u saradnji s produkcijom "NN Media".

"Svaka moja pjesma govori o životu i ljubavi, onoj sretnoj ili onoj tužnoj. Vjerujem u ljubav, koja pokreće, koja hrani i čini život ljepšim. Ipak, nisu sve ljubavi takve i baš one neuspjele često su inspiracija mnogim umjetnicima", kaže Radović za naš portal.

Atraktivna pjevačica otkriva nam kakvoj se 2020. nada i šta bi voljela ostaviti iza sebe.

"Uvijek se sjećam samo lijepih stvari, i samo takve, lijepe emocije i sjećanja nosim sa sobom u 2020. godinu. Kao i svaki umjetnik i muzičar, nadam se da će publika prepoznati moj rad, da će zavoljeti nove pjesme, koje ćemo, nadam se, pjevati zajedno na brojnim koncertima. Svima nam želim ljepšu i lakšu godinu, punu zdravlja, sreće, mira i ljubavi", poručila je Radović.