Priče o ljubavi i bolu
24

Aleksandra Radović na Dan zaljubljenih predstavlja novi album "Predvorje života"

E. Sk.
Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, danas, simbolično na Dan zaljubljenih poklanja publici nove pjesme objedinjene na petom studijskom albumu koji nosi naziv "Predvorje života".

Čak šest ekranizacija novih pjesama objavljeno je danas na zvaničnom YouTube kanalu Aleksandre Radović. Poznata umjetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pjesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk.

Uz vrhunski tim saradnika, kroz devet brižljivo izabranih kompozicija, pjevačica i ovim muzičkim materijalom publici nudi priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju...

"Novi album je, kao i svi prethodni, posvećen ljubavi. Verujem da svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi i zato moje nove pjesme prenose ta razmišljanja. Šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda loši ili pogrešni odnosi i izbori, gdje smo možda pogriješili, šta smo ispravno uradili, šta je sve ono za čim žalimo, a šta nas usrećuje ili treba da bude utjeha. To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe djelić sebe i svoje ljubavne priče", kazala je Radović.

Uz tri pjesme koje su ranije objavljene "Ljubavi moja", "Ne volim te" i "Gde ćeš ovu noć", na novom albumu se nalazi još šest numera koje nose naziv "Ne, hvala", "Pazi", "Živim bol", "Poljubi me", "Anuliran" i naslovna pjesma "Predvorje života"...

"Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je bilo vrijeme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pjesmama. Oslonila sam se na ljepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvijek bila zaštitni znak mojih pjesama", ističe Radović.

I ovaj put ostvarila je saradnju sa stalnom, dokazanom ekipom saradnika. Album je producirao Mahir Sarihodžić.

"S Mahirom sam sarađivala i na prethodnom albumu 'Carstvo'. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umjetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović je jedan od većinskih autora i nas dvije sarađujemo od pjesme 'Kao so u moru'. Uvjerila sam se da publika voli spoj nas dvije, njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik Bojan Jovović koji je komponovao pjesmu 'Živim bol'", kazala je Radović.

Za svaku od pjesama s novog albuma snimljen je i videospot u saradnji s produkcijom "NN media".