Ponijele je emocije
0

Aleksandra Prijović se rasplakala na koncertu u Banjoj Luci: Nisam mogla da izdržim

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Aleksandra Prijović je sinoć nastupila u Banjoj Luci, a u jednom trenutku je zaplakala zbog tužne djevojke koju je primijetila u publici.
Izvela je pjesmu "Ludnica" koju je snimila s Dejanom Kostićem te je u nekoliko navrata brisala suze. Na kraju izvedbe se obratila djevojci.

"Ne znam zašto toliko plačeš, ali vidiš da ja nisam mogla da izdržim. Molim te, nemoj da plačeš više. Ljubim te. Štagod da je, proći će", rekla joj je i poslala joj poljubac.

@aleksandraprljovic Suze u Banjaluci 🥹❤️ #aleksandraprijovic #fypシ #fyp #viral #odistokadozapada #bosna #banjaluka ♬ original sound - Aleksandra Prijovic

Podsjećamo, Aleksandra je jučer sa svojim petogodišnjim sinom Aleksandrom u centru Banje Luke otpjevala dječiju pjesmicu "Zakleo se bumbar".

Kao što je poznato, Aleksandar se pojavljuje na svakom maminom koncertu te ukrade simpatije publike. Isprva se stidio, ali se ubrzo opustio. Ona se ranije prisjetila koncerta u Sarajevu.

"Na binu je izašla jedna djevojčica od pet godina koju sam zagrlila i poljubila. On je sve je to vidio i krenuo da plače. Kada je vidio da je ona izašla, tada je on poželio izaći na binu. Vidio je da to nije strašno. Na svakom sljedećem koncertu, on poslije drugog bloka, jer zna kada pjevam pjesmu 'Zvuk tišine', dođe i čeka. Ja kažem: 'Aki, ne možeš na svakom koncertu izlaziti sa mnom.' Ispada da izvodim dijete na svakom koncertu", ispričala je.