{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ajla Ramić i Hibrid predstavljaju novi spot za pjesmu "Zemlja spava"

Klix.ba
24.4.2018. u 14:54
407
22
Ajla Ramić i Hibrid predstavljaju novi spot za pjesmu "Zemlja spava"
407
 
"Zemlja spava" naziv je prvog singla Mostarke Ajle Ramić i njenog kolege Dine Aganovića Hibrida i prvo je oficijelno izdanje novog sublabela Podmornica koji će promovisati alternativnu i eksperimentalnu muziku fokusiranu na promociju lokalnih muzičara i bendova.
Nakon što su se upoznali prethodno ljeto u Mostaru, Hibrid i Ajla su odlučili napraviti zanimljivu mješavinu elektronske muzike i poezije, a za manje od godinu dana objavljuju svoju prvu pjesmu i videospot. Pjesma "Zemlja spava" je mješavina poezije i sanjive elektronske muzike, prožeta sada već prepoznatljivom atmosferom Hibridove muzike.

Interesantni video za pjesmu je realizovan u Mostaru u produkciji Submarine Vibes labela u saradnji sa Adnanom Lingom.

Ajla Ramić je rođena 1993. godine u Mostaru. U svoje slobodno vrijeme piše nadrealističnu poeziju i u svojim tekstovima na poseban način predstavlja svoje emocije i razmišljanja.

Hibrid, nakon što je prošle godine objavio svoj prvi album "Izgubljeni", zabilježio je značajan regionalni uspjeh te je od publike okarakterisan kao osvježenje na sceni elektronske muzike. Ovom pjesmom Hibrid najavljuje novu muziku koja će izlaziti tokom godine.

Kao dio digitalnog labela elektronske muzike Submarine Vibes, u dosadašnjem radu label je objavio više od 50 izdanja i više od 150 artista iz različitih zemalja širom svijeta, a ovo je prvo oficijelno izdanje novog sublabela Podmornica.

Domaće umjetnike možete podržati kupovinom pjesme "Zemlja spava" uz instrumentalnu verziju u svim online muzičkim prodavnicama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: