{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Agnostic Front napokon u Sarajevu 13. augusta

27.7.2012. u 16:13
12
2
Agnostic Front napokon u Sarajevu 13. augusta
12
Agnostic Front napokon u Sarajevu 13. augusta
BHxHC Booking i SMF Promotions ponosni su što mogu najaviti koncert benda koji je postao sinonim za školu hardcorea koja nosi naziv NYHC - u Sarajevo 13. augusta 2012. godine stiže Agnostic Front.
Bend je osnovao gitarista Vinnie Stigma u novembru/decembru 1980. godine. Agnostic Front se smatra pionirima hardcore škole koja je u svijetu poznata kao NYHC, gdje New York, mjesto rođenja Agnostic Fronta, ne predstavlja samo geografsku odrednicu, već i cjelokupno liričko, mentalno i muzičko lice benda. Sa klasikom, debi albumom “Victim in Pain” Agnostic Front je pomogao proboju hardcorea u New Yorku, a kasnije i šire. Bend koji već trideset i dvije godine praši tako predano da je postao sinonim sa riječi, ali i žanrom hardcorea dolazi u Sarajevo, trinaestog augusta ove godine.

Koncert će se održati u Centru za djecu i mlade Novo Sarajevo “Mak Dizdar”, a karte će biti u pretprodaji u Sarajevu. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 KM moći ćete kupiti u Korner pubu, sve do 12.8.2012. godine, dok će na dan koncerta karte biti u prodaji samo na ulazu Centra za djecu i mlade. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 35 KM.

Svi zainteresirani/e za koncert Agnostic Fronta koji ne žive u Sarajevu, a žele kupiti karte po pretprodajnim cijenama, email rezervacije su otvorene na email [email protected]

Jedna osoba može rezervisati maksimalno dvije karte, a potrebno je poslati ime i prezime, kontakt broj telefona i broj lične karte/JMBG.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: