Hajrudin Babajić
0

"Adnana čeka blistava budućnost"

Sarajevo-x.com
Roditelji Adnana Babajića, Foto: Nezavisne
Roditelji Adnana Babajića, Foto: Nezavisne
Pobjednik regionalnog muzičkog takmičenja "Operacija Trijumf", Adnan Babajić iz Živinica, danas poslijepodne se vraća u svoj rodni grad, gdje mu brojni fanovi pripremaju svečani doček.

Nakon ubjedljive pobjede u konkurenciji sa kandidatima iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije, 20-godišnji Bosanac protekla dva dana zasut je brojnim pozivima srbijanskih medija žele da prenesu prve Adnanove utiske nakon pobjede.

Adnanov otac Hajrudin Babajić u telefonskom razgovoru za naš portal izjavio je kako će se njegov sin tek nekoliko dana zadržati u BiH, nakon čega ponovo odlazi u Beograd, gdje počinje s priprema za snimanje samostalnog albuma i turneju.

"Sretan sam i ponosan na Adnana. Naš zajednički cilj je bio da dođe makar do finala, a kada je pobijedio bili smo presretni. Dobili smo pohvalu od organizatora da smo najbolji i najbrojniji navijači. Nikada od nas niko nije čuo ružnu riječ. Adnan ne samo ima publiku u našoj zemlji, njega u Beogradu vole više nego kandidate iz Srbije“, kazao je ponosni otac.

Hajrudin Babajić je dodao kako smatra da je njegov sin kvalitetan pjevač te da ima blistavu budućnost. Adnanovi fanovi dočekat će ga danas u 17 sati u Sportskoj dvorani u Živinicima.