Muzika
73

72 Sata Summer Fest prolongiran za august

Klix.ba
Zbog poplava koje su pogodile BiH i cijelu regiju, te sveukupnog stanja u državi, menadžment “72 Sata Summer Festa” Ponijeri odlučio je festival prolongirati za mjesec august ove godine.

"72 Sata Summer Fest" se trebao održati 6.,7., i 8. juna na kakanjskom izletištu Ponijeri. Novi datumi su od 8. do 10. augusta".

“S obzirom na broj žrtava prirodne nepogode koja nas je zadesila, unesrećenih porodica koje su ostale bez krova nad glavom i uništenih poplavljenih područja, festival smo odlučili odgoditi jer mislimo da nije vrijeme za bilo kakvo slavlje”, rekao nam je Boris Franjić, projekt menadžer festivala.

“Festival će biti održan od 8. do 10. augusta sa istim headlinerima i istim rasporedom bendova. Suosjećamo sa porodicama stradalih i svima koji su pogođeni poplavama i klizištima u BiH i regiji. Sada se svi trebamo uključiti u čišćenje gradova i pomaganje ugroženima”, izjavio je je Semir Mušija, koordinator festivala.

Kupljene ulaznice će važiti za nove datume. Trodnevne ulaznice po cijeni od 13 KM će se moći ponovo kupiti u pretprodaji od mjeseca jula, dok svi oni koji budu željeli vratiti karte to mogu učiniti u periodu od 20.06. - 28.06. u caffe baru Piki u Kaknju.

Za sve detaljne informacije organizatori se mogu kontaktirati na mail [email protected].