Muzika
53

2Cellos iznenadili obožavateljicu koja je bila na 100 njihovih koncerata

Klix.ba
2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, su u Rimu u sklopu rasprodane talijanske turneje iznenadili Katerinu, vjernu obožavateljicu iz Amerike.

Iznenadili su je tortom sa brojkom 100 i posvetili joj pjesmu na koncertu. Naime, Katerina obožava 2Cellos i prati ih na svakom koncertu gdje god oni svirali. Fantastični koncert 2Cellos u Rimu bio je čak stoti koncert u nizu na kojem je bila.

"Doslovno sam preuredila život kako bih ih podržala. Sarađujem s obožavateljima iz cijelog svijeta na dnevnoj bazi spajajući ih da podijele iskustva i promoviraju muziku 2Cellos što je više moguće. Nemam porodičnih obaveza pa sam to u mogućnosti raditi. Nadam se da će Luka I Stjepan ostati dio mog života. Otkad sam ih prvi put čula uživo, moj život se promijenio nabolje", kazala je Katerina koja ne planira prestati ići na njihove koncerte, pa tako planira doći i u Jelsu na Hvaru, Zadar te Portorož.

2Cellos sutra nastupaju s Andreom Bocellijem na tradicionalnoj gala večeri u Lajaticu, Toskana, na kojoj slavni muzičar okuplja prijatelje muzičare iz cijelog svijeta.