{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


26. marta Chris Liebing gostuje u Tuzli

Klix.ba
23.2.2004. u 15:49
0
109
26. marta Chris Liebing gostuje u Tuzli
0
26. marta Chris Liebing gostuje u Tuzli
U organizaciji Fobie iz Tuzle 26.03.04. će se desiti ponovni dugoočekivani nastup jednog od najboljih techno dj-eva današnjice Chris Liebinga.
Naime Chris je svima ostao u sjećanju sa velikim nastupima u BiH. Ovaj njemački dj je jedinstven u svijetu po načinu svog mixanja na 3 gramofona, final scratch, sampler i efektima, što dosada nije ni jedan artist u svijetu izveo. Već godinama Mr. Liebing osvaja German dance award pa tako i prošle godine, kao i titulu najboljeg njemačkog dj-a.
Svojim nastupima na Time warpu (back2back sa Adam Beyerom), Maydayu, Awakingsu kao i završnici Love paradea u Berlinu stvorio je ime najtraženijeg svjetskog dj-a rame uz rame sa Carl coxom, Sven Vaethom, Plastikmanom, Umekom...


Njegove etikete CLR, Stigmata i Clau su u zadnje vrijeme najprodavaonije etikete u sferi techno muzike.
Chris je jedinstven po svojim nastupima i animaciji publike koja ga uvijek od samog početka do samog kraja vjerno prati, poznat je po dugim setovima, a BiH mu zauzima posebno mjesto u srcu i u njegovom kalendaru jer je bio jedan od prvih dj-eva koji je nakon rata kročio u našu zemlju.

Pa tako i ova manifestacija koja će se održati u tuzlanskom clubu plus nosi naziv "ES IST FREITAGAAABEND" po serijalu njegovih ličnih manifestacija koje se dešavaju u frankfurtskom clubu U 60311 i koje su legendarne u Njemačkoj.

Pored njega nastupit će i nekoliko poznatih BiH djeva.

ime: Fobia presents ES IST FREITAGAAABEND
datum: petak 26.03.04.
TKO: Chris Liebing (extra long set), Black Acid, Ari, Spunk, Ness, Remmo
location: club Plus Tuzla BiH

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: