|

FOTO
/
Muhamed Duraković je najljepši muškarac Njemačke

Muhamed Duraković je najljepši muškarac Njemačke
0
S
Sarajevo-x.com
6.12.2010. u 15:20
77
komentara
0

dijeljenja
Muhamed Duraković osvojio je titulu najljepšeg muškarca u Njemačkoj na prestižnom takmičenju Mister Germany održanom sinoć u gradiću Linstow, u blizini Rostocka.

Duraković je pobijedio hiljadu drugih kandidata, a na takmičenju je nastupio kao "Mister Photogenic". Titulu je dobio na prijašnjem takmičenju, organizovanom na internetu zahvaljujući kojem se uopšte mogao prijaviti na završno takmičenje za najljepšeg muškarca u Njemačkoj, piše "Deutsche Welle".

Muhamedu je prva čestitala njegova supruga, aktuelna Miss Njemačke.

U Linstowu je nastupio kao kandidat pokrajine iz koje zapravo i dolazi. Momo, kako ga navodno zovu prijatelji i rodbina, ima 30 godina, živi u pokrajini Baden Würtemberg, u mjestu Mutlangenu a po zanimanju je medijski dizajner. Kondiciju održava igrajuci tenis, vozeći snowboard kao i višesatnim sedmičnim treninzima u fitness dvoranama.


Već deset godina radi i kao fotomodel i maneken. U ovim krugovima je upoznao u suprugu Catherinu koja je ove godine proglašena najljepšom ženom u Njemačkoj. Mister i Miss Germany imaju jedno dijete, dvogodišnju djevojčicu.
Prijavi grešku


Komentari (77)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...