Prave pikanterije
10

Monica Lewinsky otkrila intimne detalje o avanturi s Billom Clintonom

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Monica Lewinski postala je planetarno poznata po svojoj ljubavnoj vezi s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom, ali je nedavno otkrila da na taj period života uopće nije ponosna, prenosi People.

U predstojećem dokumentarnom serijalu "The Clinton Affair" trenutna aktivistica za borbu protiv nasilja otkriva da je prvobitno gledala predsjednika Clintona, koji je 27 godina stariji od nje, kao "starijeg čovjeka sa sijedom kosom".

Ona navodi kako se na početku čudila zašto se veliki broj pripravnica u Bijeloj kući divi predsjedniku Clintonu s obzirom na to da je bio sijed i star, ali spominje kako je kasnije i ona počela drugačije posmatrati bivšeg predsjednika SAD-a.

"Snimanje dokumentarnog filma primoralo me je da priznam svoje grijehe iz prošlosti zbog kojih i dalje žalim i zbog kojih me sramota", rekla je Lewinsky.

"Bilo je mnogo, mnogo trenutaka kada sam preispitivala ne samo odluku o učestvovanju u ovom filmu, već i samu sebe. Uprkos svim načinima na koje sam pokušala zaštititi svoje mentalno zdravlje, to je i dalje veliki izazov za mene", dodala je ona.

U svojoj ispovijesti Monica Lewinsky ističe kako joj je jedan vremenski period izuzetno godilo to što je bila centar pažnje Billa Clintona, a u novembru 1995. godine desio se i prvi seks.

"Iako sam bila u prilici da u svojoj privatnoj prostoriji u Bijeloj kući navučem svoje pantalone, to iz nekog razloga nisam učinila i namjerno sam ostavila da se vidi moj tanki donji veš. Znala sam da je Bill izašao iz sobe i da ide prema meni, a umjesto da povučem svoje pantalone kao što sam to radila u bilo kojoj drugoj prilici, to nisam učinila. U međuvremenu me predsjednik Clinton vidio polugolu", objašnjava Lewinsky.

Ubrzo nakon toga Clinton ju je pozvao u svoju kancelariju gdje su razgovarali o njenom školovanju i ostalim temama.

"Mislim da je u tom trenutku moje srce kucalo najjače u životu. Nakon što mi je prišao veoma blizu izmaknula sam se. No, on se nasmijao i pitao me da li želim poći s njim do njegove kancelarije. Pristala sam. Bilo je mračno i na kraju me je pitao da li može da me poljubi, a ja sam rekla da može", istakla je Monica.

Par je nastavljao da se viđa, ali su svoje susrete predstavljali kao slučajne. Monica Lewinsky naglašava kako njihovi susreti nisu bili isključivo organizirani kako bi imali seks, ona govori kako je s Clintonom u tom periodu bila u nekoj vrsti veze. Razgovarali su o raznim temama tokom sastanaka, a nerijetko je Bill Clinton svojoj ljubavnici kupovao i skupe poklone.

Na samom kraju Monica Lewinsky ističe kako joj je krivo zašto se sve odvilo na takav način, a izrazila je želju da se izvini Hillary Clinton zbog upriličenih neugodnosti.