{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Momci iz benda Helem nejse prodavali robu na pijaci: Sjajna opcija ako nam ne bude išlo u muzici

Piše: El. B./Klix.ba
20.1.2018. u 13:10
506
62
Momci iz benda Helem nejse prodavali robu na pijaci: Sjajna opcija ako nam ne bude išlo u muzici
506
Momci iz Helem nejse su na sarajevskoj pijaci Grbavica otvorili dugoočekivanu, prvu tradicionalnu i nultu jubilarnu "CašPijacu".
Uz štandove sa kiselim kupusom, sirom i sudžukom našao se i Helem nejse štand na kojem su Amer Čanković i Admir Čular prodavali majice, kape i druge promotivne materijale benda.

"Helem nejse je uvijek bio iz raje i za raju pa zbog toga smo pozvali fanove da nam se pridruže na pijaci na Grbavici, jer to je svima nama koji smo na istim valnim dužinama prirodno okruženje", rekli su momci iz Helem nejse.

Atmosferu tokom četverosatnog druženja zagrijavao je DJ Toshi Domaćin koji, kako kažu, danas prodaje švercovanu robu iz Turske koja mu je ostala nakon zatvaranja porodičnog štanda na Arizona pijaci.

"Stihomir i Gagara su uvidjeli da je pijaca sjajna opcija za nastavak karijere ukoliko posao u muzici ne bude išao dobro. Vidjeli smo se sa starom ekipom i upoznali jako puno ljudi koji vrijedno rade ovaj težak posao. Zahvaljujemo se KJKP Tržnice Pijace Sarajevo što su nam otvorili svoja vrata, dali nam novi i moderni štand kojim su se ponovili. Međutim, jedino što smo uspjeli da rasprodamo je turski tekstil koji je prodavao naš DJ Toshi, što je poražavajuće jer on ima stalni posao i uopće mu ne treba ova dodatna aktivnost. Nadamo se da smo svojim pojavljivanjem doprinijeli tome da se malo veća pažnja usmjeri na ovakva mjesta. Pijaca je mjesto susreta običnih ljudi, kakvi smo i sami", rekli su nam ovi momci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: