Dobra zabava
0

Mnoštvo zanimljivog sadržaja na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je ove godine pripremio širok dijapazon sadržaja za svoje posjetioce. Gosti PAN Winter Puba svaku noć od 21 sat uživaju u live svirkama a one koji poslije posla dolaze da se odmore, Sarajevo Holiday Duo počasti svojim muzičkim talentom.

Najmlađi usvajaju nova znanja kroz interaktivne metode prilagođene njihovim godinama u igraonici Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00.

Večeras u PAN Winter Pubu Ina & Open Mind nastavljaju širiti dobru zabavu i praznični duh, a na drugom kraju Marketa je Coca-Cola Selo Djeda Mraza u sklopu kojeg se pored kućice sa slatkišima i suvenirnice, nalazi i kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 15:00 i od 16:00 do 21:00 sati. Mališane dočekuje Djed Mraz sa svojim pomoćnicima – vilenjakom i fotografom.

Jaffa klizalište je do 21 sat otvoreno za sve one koji žele da korisno i zabavno provedu svoje vrijeme učeći nove i usavršavajući stare vještine klizanja dok će DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu da se pobrine za odličnu muzičku atmosferu.

Atmosferu sa jučerašnjeg dana pogledajte ovdje.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.