B strana
511

Mirza Selimović objavio drugi dio novog albuma: Poslušajte njegove četiri nove pjesme

N. C.
Najpriznatiji bh. pjevač mlađe generacije Mirza Selimović objavio je drugi dio odnosno B stranu četvrtog po redu studijskog albuma.

Ranije je objavio prvi dio albuma koji je sadržao četiri pjesme, a objavom drugog dijela kompletirao je svoj četvrti album. B strana albuma "Pusti da vjerujem" sadrži četiri pjesme "Ako jednom se sretnemo", "U pola noći", "Nisi moja" i "Dvoboj".

"Želim da se iskreno zahvalim porodici, prijateljima i svim kolegama i saradnicima koji su bili moja podrška u proteklih 10 godina i koji su na bilo koji način, kritikom, savjetom ili lijepim gestom uticali na moj dosadašnji rad", kazao je Mirza tokom promocije prvog dijela albuma "Pusti da vjerujem".

Za sve nove pjesme bh. pjevač uradio je i spotove, a sve ih možete pogledati i poslušati na njegovom YouTube kanalu.

Treba istaći da je ovaj album prvi koji je Selimović izdao izvan Grand Productiona, s obzirom da mu je s ovom produkcijom istekao ugovor.

Podsjećamo, Mirza je decembru prošle godine sklopu specijalnog izdanja emisije "Konačno petak" u studiju A Radiotelevizije Bosne i Hercegovine promovirao prvi dio svog albuma "Pusti da vjerujem" te je tada najavio da će početkom 2024. godine kompletirati svoj album objavom i ostale četiri pjesme.

Selimović spada u red najtraženijih mladih pjevača u regionu i ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed.

Sve informacije o nadolazećim nastupima Mirze Selimovića možete pratiti na njegovom oficijelnom Facebook i na oficijelnom Instagram profilu.