Novi detalji
0

Michael Jackson bio je navijač fudbalskog kluba Nica?

Totalsport
Kad su internetom počele kružiti fotografije preminulog kralja popa Michaela Jacksona u dresu francuskoga nogometnog prvoligaša Nice, svi su pomislili da se radi o fotomontaži.

U petak navečer, međutim, na službenim internetskim stranicama francuskog kluba pojavilo se saopćenje u kojem je objašnjeno da fotografije nisu montirane već stvarne. Iako tekst ne potvrđuje da je Amerikanac bio navijač nogometnog kluba s Azurne obale, takav se zaključak nameće sam po sebi.

"Dok svijet ljubitelja muzike odaje posljednju počast kralju popa, koji je tragično preminuo u Los Angelesu, internetom su počele kružiti fotografije gospodina Jacksona u majici našeg kluba.

Nogometni klub Nica želi pojasniti da fotografije, koje ovim putem prilažemo, nisu fotomontaža nekoga od naših navijača, već autentično djelo američkog fotografa Todda Graya s foto-seanse 1983. godine, u vrijeme objave albuma Thriller. Od iste su godine one u vlasništvu porodice Jackson.

Također želimo kazati da majicu na fotografiranje nije donio fotograf, već gospodin Jackson sam. Nije nam doduše poznato je li dres našeg kluba kralj popa zadržao do današnjih dana.

Počivao u miru", stoji u saopćenju na službenim web-stranicama kluba, uz šest objavljenih fotografija.