|

Messi ambasador Turkish Airlinesa

Messi ambasador Turkish Airlinesa
3
A
Anadolija
6.12.2012. u 16:00
4
komentara
3

dijeljenja
Messi ambasador Turkish Airlinesa
Potpisivanjem ugovora o saradnji na stadionu Nou Camp u Barceloni, fudbalski as iz Argentine Lionel Andres Messi je postao novi ambasador turskog brenda Turkish Airlinesa, javio je dopisnik agencije Anadolija.
Izražavajući zadovoljstvo novom poslovnom ulogom, Messi je zahvalio zvaničnicima Turkish Airlinesa na dosadašnjoj saradnji.

"Velika mi je čast da sam postao zaštitno lice najbrže rastuće i najbolje aviokompanije u Evropi, Turkish Airlinesa", rekao je Messi.

Najavivši novu liniju letova Turskish Airlinesa za glavni grad Argentine Buenos Aires, Messi je kazao da će u skorijoj budućnosti biti mnogo lijepih vijesti iz ove turske kompanije.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je član Upravnog odbora Turkish Airlinesa Ismail Gercek, koji je u obraćanju novinarima istakao da je ova kompanija već dvije godine ubjedljivo najbolja evropska kompanija i dodao da je to razlog zašto žele saradnju sa najboljim i iz svijeta sporta.

"Saradnja sa svjetskom zvijezdom Messijem će ojačati našu lidersku poziciju kompanije sa najvećim brojem međunarodnih letova u svijetu", rekao je Gercek.

Saradnja Turkish Airlinesa i Messija bit će konkretizovana snimanjen reklamnog spota u Barceloni i Istanbulu, a njegov partner u spotu će biti još jedna svjetska zvijezda, NBA košarkaš Kobe Bryant. Očekuje se da će spot biti prikazan u mnogim zemljama već od sutra.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...