Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog vam dao svu srecu i zdravlje ovog svijeta!!!
Dokaz da i drugacije osobe oko nas mogu postati ravnopravni clanovi. Mi smo se plasimo razlika, zaro vecina zazire. Nazalost. Bravo,momak i sretno!
Neiskvareni i puni ljubavi. To su osobe koji bi za običan osmijeh zvijezde skinuli sa neba
Ko će ako neće mati. Rijetko gdje se mrze žene toliko kao kod nas, a svakog od nas je mati odgojila bez ikakvog očevog učešća osim fizičkog prisustva.
Faruk je jedan divan dječak koji me obavezno pozdravi svaki put kad prođem pored njihove kuće, jako je pametan i njegova porodica je uložila dosta truda u njegov razvoj i to se vidi. Svaka čast, divni ljudi.
Pravi borci i heroji.
Ma vi ste životni heroji. Niko ali baš niko osim vas samih ne može znati kako je vama svaki dan živjeti u društvu u kojem ste prepušteni sami sebi. Eto nije nešto ali znajte da neki tamo Mohikanac vas voli i misli na vas. SRETNO U ŽIVOTU.
Kako lijep tekst. Citas ga i lijepo se osjecas, toplo ti u grudima. Ovo je nesto sto je vrijedno novinarstva, a ne gluposti kojima nas inace filuju.
Svaka cast i mami i sinu i na istrajnom radu i borbi koja je ipak donijela sjajan rezultat.