{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ljubiša Gornik iz Banja Luke među pobjednicima Tuborg konkursa za dizajnere

Sponzorirani članak
31.1.2016. u 23:11
0
Ljubiša Gornik iz Banja Luke među pobjednicima Tuborg konkursa za dizajnere
0
Ljubiša Gornik iz Banja Luke među pobjednicima Tuborg konkursa za dizajnere
Tuborg konkurs za dizajnere koji je podrazumijevao kreiranje ambalaže je završen i pobjednici su odabrani. Ljubiša Gornik iz Banja Luke se našao među mladim dizajnerima čiji će radovi biti producirani i u 2016. godini se naći na policama širom regiona.
O Tuborg-u, inspiraciji i iskustvima sa konkursom Ljubiša je izjavio:

"Za konkurs sam saznao preko druga koji je vidio objavu na Facebook-u i istu proslijedio meni. Odluka da učestvujem na konkursu je bila trenutna. Ovo je za mene bio veliki izazov zbog toga što Tuborg kao brand zaslužuje da sve u vezi sa njim bude vrhunsko. Inspiraciju sam našao u elektronskoj muzici koju sam vizuelno povezao sa riječima i slova pretvorio u binarni kod koji je grafički i predstavljen na etiketi i konzervi. Radujem se da uživo vidim etiketu i limenku iz kojih ću popiti Tuborg".

Pobjednici konkursa će osim prilike da se njihov dizajn nađe na milionima limenki i etiketa, također dobiti i putovanje u Berlin te mogućnost učestvovanja na najvećoj dizajnerskoj smotri TYPO Berlin.

Tuborg konkurs za dizajnere je otvoren 09.12.2015. i trajao je do 10.01.2016. Nakon zatvaranja konkursa stručni žiri je odabrao najbolje radove, te su isti pušteni na javno glasanje kako bi i krajnji potrošači učestvovali u odabiru finalnog dizajna. Za više informacija posjetite www.tuborg.design i Facebook stranicu Tuborg.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: