|

Severina zablistala u retro haljinama Aleksandre Dojčinović

Severina zablistala u retro haljinama Aleksandre Dojčinović
4
Klix.ba
17.7.2015. u 14:34
44
komentara
4

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Prelijepa hrvatska pjevačica Severina zablistala je na Bipa Fashion.Hr Cruise Collectinu u Zagrebu u ljetnim kreacijama Aleksandre Dojčinović.
Kao i za lanjsku cruise kolekciju, i ove je godine uloga zaštitnog lica povjerena Severini koja je, zbog svoje zaigranosti modnim igrama bez granica, i inače utjelovljenje savršene Lei Lou cure, a najnovija kampanja to samo još jednom potvrđuje.

"U ovoj sjajnoj i jedinstvenoj modnoj priči s potpisom, Severina je zablistala u ljetnim kreacijama koje su sve, samo nisu svakidašnje, ponajprije zbog igre krojevima, koji opet prizivaju neka romantičnija, prošla vremena, a koja su ovaj put dodatno naglašena volanima i točkicama, dok je prizvuk romantike opet dobiven čipkom, bilo u detaljima na pamučnim tkaninama ili u kompletu, i to na haljinama čija dužina, baš kao nekad, ne prelazi koljeno", kaže se u saopćenju PR365 Studija.

Fotografije na kojima popularna Seve izgleda savršeno radila je Jelena Balić, a za njen izgled pobrinule su se Dajana Pajkić i Dijana Džaja-Katić.
Prijavi grešku


Komentari (44)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...