Češka ljepota
0

FOTO / Ona je Monica Vesela, a ni mi nismo tužni

Sarajevo-x.com
Foto: Holluwood Tuna
Nismo uspjeli doznati koja joj je omiljena pozicija u timu (Foto: Hollywood Tuna)
Da u stereotipima uvijek postoji i djelić istine, potvrđuje i onaj koji kaže da je Češka Republika domovina najljepših žena u istočnom dijelu Evrope. S druge strane, svako ko je prošetao Pragom barem tokom jednodnevnog izleta, zna da muškarci ni modom ni bilo čim drugim ne prate svoje ljepše polovine (u modi su recimo, još frizure fudbalerke, kožne ziperice i slični detalji sa početka devedesetih).

Sve su to, ponavljamo, stereotipi, ali Monica Vesela, porno starleta, ljepotica koja podsjeća na slatke djevojke iz susjedstva čije iskustvo i otvorenost muškarce nerijetko uhvate nespremne, potvrđuje da Češka uvijek ima šta ponuditi, kako svijetu supermodela, tako i onoj industriji koju osuđuju puritanci, kako oni iskreni, tako i oni koji krišom gledaju interesantne uratke.

Monica Vesela već četiri godine nastupa pod raznim nadimcima - Kiki, Kiki Klement, Monika, Monica, Kay, Irena Barry... Rođena je u Roudnicama, 30 kilometara od Praga. ono što je zanimljivo, tijelo nije podvrgla plastičnim operacijama. Ko ne vjeruje ni fotografijama, neka se zaputi put Češke, sad mu ne treba ni viza.

Ovaj put donosimo nešto putenije izdanje ove zaljubljenice u fudbal, a mi se nadamo da će, kada njena reprezentacija jednom dođe na megdan našoj, predvoditi navijačku grupu na Koševu.