|

FOTO
/
Ona je Monica Vesela, a ni mi nismo tužni

Ona je Monica Vesela, a ni mi nismo tužni
0
S
Sarajevo-x.com
19.11.2010. u 11:00
0
komentara
0

dijeljenja
1/6 Nismo uspjeli doznati koja joj je omiljena pozicija u timu (Foto: Hollywood Tuna)
2/6 Eh, što nisam pištaljka oko tvoga vrata (Foto: Hollywood Tuna)
3/6 Monica zna stati na loptu (Foto: Hollywood Tuna)
4/6 Ako se zadubite u sliku vidjet ćete da Monika ima kopačke
5/6 Butine kakve u našoj ligi ne postoje (Foto: Hollywood Tuna)
6/6 Monica treba da čuva energiju za travnati teren (Foto: Hollywood Tuna)
Da u stereotipima uvijek postoji i djelić istine, potvrđuje i onaj koji kaže da je Češka Republika domovina najljepših žena u istočnom dijelu Evrope. S druge strane, svako ko je prošetao Pragom barem tokom jednodnevnog izleta, zna da muškarci ni modom ni bilo čim drugim ne prate svoje ljepše polovine (u modi su recimo, još frizure fudbalerke, kožne ziperice i slični detalji sa početka devedesetih).
Sve su to, ponavljamo, stereotipi, ali Monica Vesela, porno starleta, ljepotica koja podsjeća na slatke djevojke iz susjedstva čije iskustvo i otvorenost muškarce nerijetko uhvate nespremne, potvrđuje da Češka uvijek ima šta ponuditi, kako svijetu supermodela, tako i onoj industriji koju osuđuju puritanci, kako oni iskreni, tako i oni koji krišom gledaju interesantne uratke.

Monica Vesela već četiri godine nastupa pod raznim nadimcima - Kiki, Kiki Klement, Monika, Monica, Kay, Irena Barry... Rođena je u Roudnicama, 30 kilometara od Praga. ono što je zanimljivo, tijelo nije podvrgla plastičnim operacijama. Ko ne vjeruje ni fotografijama, neka se zaputi put Češke, sad mu ne treba ni viza.

Ovaj put donosimo nešto putenije izdanje ove zaljubljenice u fudbal, a mi se nadamo da će, kada njena reprezentacija jednom dođe na megdan našoj, predvoditi navijačku grupu na Koševu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.