|

Olivia Wilde: Divlja, seksi i apsolutno neodoljiva

Olivia Wilde: Divlja, seksi i apsolutno neodoljiva
0
S
Sarajevo-x.com
3.12.2010. u 14:15
0
komentara
0

dijeljenja
1/7 Foto: Flaunt
2/7 Udata za princa (Foto: Flaunt)
3/7 Glumački uzori Maryl Streep, Sigourney Weaver... (Foto: Flaunt)
4/7 Kaktus omiljena biljka (Foto: Flaunt)
5/7 Sado-mazo stil? Ako je od nje, prihvatamo (Foto: Flaunt)
6/7 U iščekivanju ustavnih reformi (Foto: Flaunt)
7/7 Olivia je nekad prgave naravi pa razbija stakla po kući (Foto: Flaunt)
Fanovi serije "Dr. House" teško će na ovim fotografijama prepoznati liječnicu Remy Hadley. Olivia Wilde, krasotica nevjerovatne prirodne ljepote, fotografirala se za magazin "Flaunt" u... hm, možemo slobodno reći, krajnje agresivnom izdanju.
Za ovu Njujorčanku, koja je odrasla u novinarskoj familiji, Megan Fox je javno rekla kako je zaljubljena u nju (Megan u Oliviju, a ne obratno, mada...). Olivia je, s druge strane, već sedam godina sretno udata za Taoa Ruspolija, srećkovića koji je usput i sin italijanskog princa. Eh, ko se sretan rodi...

Olivia nikada nije željela biti novinarka. Od druge godine željela je biti glumica. Već deset godina je u profesiji, a najveći uspjeh joj je spomenuta uloga u "Dr. Houseu".

Wilde joj nije pravo, već umjetničko prezime, koje je uzela zbog Oscara Wildea. Rođena je 10. marta 1984 . (pa ne pamti našu Olimpijadu). Časopis "Maxim" ju je prošle godine stavio u sami vrh popisa stotinu najseksi žena svijeta. Što se nas tiče, da ju je stavio na sami vrh ne bi mnogo pogriješio.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.