magazin
1

Mila Kalađurđević, djevojka s Cetinja

Klix.ba
Mila Kalađurđević je rođena 30. augusta 1987. godine na Cetinju, u Crnoj Gori. Osnovnu školu završila je u Petrovcu, a srednju školu u Budvi. Zatim je odlučila u "prijestolnici turizma" upisati i Pravni fakultet. Danas živi u Los Angelesu okružena zvijezdama jet-seta i show biznisa. Iza nje su već brojne fotosesije i modne revije u svim dijelovima svijeta.

Mila kaže da je uspjeh postigla zahvaljujući onome sa čime je rođena.

"Nisam pohađala kurseve za fotomodela, jer vam niko ne može objasniti kako da se ponašate ispred kamere. To je individualno, a iskustvo se stiče radom. Ali, postoji nešto sa čim se rodimo, što nas čini drugačijim", ističe Mila.

Za sebe još kaže da je "osoba koja ne priča puno o sebi" već da je to uvijek prepuštala drugima. Osobine po kojima je poznata su tvrdoglavost i impulsivnost. Kod drugih najviše cijeni dobrotu - onu koja se ponese iz porodice.

Mila je mnogo putovala, posao ju je vodio do Pariza, Atine, Bejruta, Milana, Moskve, Maroka, Tajlanda, Dubaija, Londona, Frankfurta, Amsterdama, Beča, Balija, Kipra, Kube, a nekih se mjesta ne može ni sjetiti. Ipak, ona tvrdi da joj je uvijek u mislima njena zemlja Crna Gora i grad Budva.