magazin
0

Manekenka Tina Katanić uživa u Liscinom rublju

Sarajevo-x.com
Hrvatska manekenka Tina Katanić je ambasadorica Liscinih promotivnih kampanja. Prelijepa Tina ove godine je bila specijalna gošća na izboru Kraljice Svijeta u Berlinu, na kojem je pobijedila 2006. godine. Svojom seksipilnošću plijeni pažnju, a otkrila je da se najženstvenije osjeća u rublju poznatog brenda Lisca.

"Izuzetna mi je čast biti ambasadorica Lisce i to mi je kao modelu dokaz ženstvenosti i svevremene ljepote. Smatram da je pravi model upravo onaj koji predstavlja žensko rublje i kupaće kostime, a ne samo androgeni tipovi žena koje modna scena današnjice favorizira", kazala je Tina.

Njena prva ljubav bio je televizijski show Bingo u Hrvatskoj, a zatim je osvojila nekoliko titula na izborima ljepote.

"Televizijski Bingo Show je bio moja prva ljubav, a s istom motivacijom i voljom radim i za Liscu pa mogu reći da su mi to najdraži projekti. Nije li lijepo kad vam ljudi koje i ne poznajete kažu da ste im donijeli sreću kao Bingo djevojka? Ili biti ambasadorica ženske ljepote kako je vidi Lisca?", istakla je.

Istakla je da je uživala snimajući katalog za Liscu, jer je vladala opuštena atmosfera i radila je s dobrom ekipom.

"Svaka vrsta posla draga mi je na svoj način, a najvažnija mi je ekipa s kojom radim, jer tako je sve lakše. Najbolji je osjećaj kad znate da ste u nečemu dali svoj maksimum i osjećate se ispunjeno zbog dobro obavljenog posla", kazala je Tina.

Pogledajte nekoliko fotografija sa snimanja kataloga.