|

FOTO+VIDEO
/
Lindsey Vonn kao Sharon Stone u "Sirovim strastima"

Lindsey Vonn kao Sharon Stone u "Sirovim strastima"
0
T
Totalsport
19.11.2010. u 14:22
17
komentara
0

dijeljenja
Lindsey Vonn kao Sharon Stone u "Sirovim strastima"
"Ljudi, šta mislite, da li bih prošla kao dvojnica Sharon Stone?", upitala je navijače najbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn (26) ponudivši im na svojoj internetskoj stranici zanimljivu fotografiju.

Za naslovnicu američkog sportskog magazina ESPN-a plavokosa je Amerikanka pozirala u zavodničkom stilu fatalne Sharon Stone iz filma "Sirove strasti", snimljenog 1992. godine. Prilikom informativnog razgovora u policijskoj stanici Stone, koja je utjelovljavala lik Catherine Tramell, u izazovnoj je sjedećoj pozi. U jednom trenutku prekriži noge, čime šokira ispitivača Nicka Currana (Michael Douglas).

Cijeli je taj kadar pred kamerama i objektivima ESPN-a, odjevena u pripijenu bijelu mini-haljinu s frizurom identičnoj Stone, odigrala trostruka uzastopna osvajačica Svjetskog kupa. Bez onog dijela s križanjem nogu...

"Na jednoj od mojih prijašnjih fotoseansi neko je primijetio da jako ličim na Sharon Stone. Sa svojim sam suprugom promislila o tome i razmotrila koju bih scenu iz njenog filma mogla iskoristiti na sljedećem snimanju. Na pamet su nam odmah pale 'Sirove strasti'", rekla je Vonn.

Najnovije snimanje završilo je na naslovnici ESPN-ovog magazina.

"Šta ćeš učiniti, Nick? Optužiti me za pušenje", u videospotu pita Vonn parafrazirajući Stone.

"Volim gledati filmove. Jedan od najdržih mi je Gladijator. Volim i Sirove strasti. Ovako našminkana, u bijeloj haljinici i sa nalakiranom kosom pomalo se i osjećam poput Sharon".

Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...