Iako Paragvaj nije u polufinalu
0

Larissa Riquelme će se ipak skinuti

Sarajevo-x.com
Larissa Riquelme
Larissa Riquelme
Najpopularnija paragvajska navijačica Larissa Riquelme ipak će izvesti striptiz, bez obzira na to što je njenu reprezentaciju u četvrtfinalnom dvoboju iz daljeg takmičenja izbacila Španija.

Mnogi su upravo zbog Larisse bili tužni zbog tog poraza Paragvaja, jer je to značilo da nema ništa od njenog obećanja da će usrećiti navijače i igrače ako Paragvaj pobijedi Španiju.

No, nakon poraza Paragvaja uslijedila je dobra vijest za njih – Larisa će se ipak skinuti, odnosno uprkos svemu držat će se obećanja da će zabaviti prisutne na centralnom trgu u paragvajskom glavnom gradu Asuncion, javljaju strane agencije.

"To će biti poklon za sve igrače i za sve ljude u Paragvaju kako bi uživali, jer, igrači su pokušali učiniti nemoguće i dali su sve od sebe na terenu".

Međutim, jedini problem je što ona nije potvrdila i tačan datum kad će se to dogoditi. A sigurni smo da mnogi žele da održi obećanje. Možda će upravo stoga centralni trg u Asuncionu biti preplavljen znatiželjnicima koji žele vidjeti Larissu – svučenu.