magazin
1

Isabel Ljungdell, najbolje tijelo Helsinkija

Klix.ba
Isabel Ljungdell je Finkinja koja je 2014. godine osvojila titulu Miss grada Helsinkija u kojem je i rođena. Nakon ovog takmičenja zgodna plavuša se nastavila baviti modelingom.

Isabel je odrasla u Finskoj, gdje je završila Fakultet za turizam, a sada živi i radi kao ambasador turizma na dalekom Tajlandu.

"Moji korijeni su iz Finske, otac i majka su rođeni u ovoj zemlji. Ja sam rođena također u Finskoj 14. maja 1990. godine. Međutim, mnogi mi kažu da izgledam kao da sam iz Azije, što mi je smiješno. Bavim se makeupom, promotorka sam i hostesa. Redovno vježbam, tri ili četiri puta sedmično. Ljeto namjeravam provesti u Finskoj", izjavila je Isabel za portal Klix.ba

Dodala je da voli muziku, zbog čega često posjećuje muzičke festivale.

Kod muškaraca joj izgled nije najvažniji.

"Sviđaju mi se muškarci koji vole životinje, koji su skromni, iskreni, koji me znaju nasmijati. Ne padam na izgled, nego na dobru dušu", rekla je finska ljepotica.

Ona također voli putovanja.

"Volim putovati, željela bih posjetiti sve krajeve svijeta. Dosad sam bila u Estoniji, Švedskoj, Litvaniji, Grčkoj, Italiji, Španiji, Mađerskoj, Maleziji, Venecueli, Holandiji i na Tajlandu", završila je Ljungdell.

Nordijska ljepotica svojom atraktivnom pojavom predstavlja pravi praznik za muške oči, u šta se možete uvjeriti ako zavirite u galeriju fotografija. Uživajte.