magazin
2

Deset najzanosnijih ljepotica Klix.ba u 2016. godini

Klix.ba
Na osnovu popularnosti ljepotica koje su kroz posljednju godinu krasile portal Klix.ba, donosimo 10 najzanosnijih, a koje su zavrijedile najviše pažnje naših čitatelja.
Rose Bertram
Rose Bertram

Stephanie Rose Bertram ili jednostavno Rose Bertram, belgijska je ljepotica rođena 1994. godine u gradiću Kortrijk.Jedna je od najuspješnijih belgijskih modela, a danas živi i radi u Parizu gdje slobodno vrijeme provodi sa svojim dečkom, fudbalerom PSG-a Gregoryjem van der Wielom.

Dajana Gudić
Dajana Gudić

Dajana Gudić rođena je u Sarajevu, a dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu gdje je sa 15 godina počela da se bavi manekenstvom.Ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling - od hoda modnim pistama do pisanja o svijetu glamura.

Sofija Miakova
Sofija Miakova

Sofija Miakova je zvijezda Instagrama i Vinea, a na scenu se probila zahvaljujući zajedničkom naporu sa bivšim dečkom. Napor se sastojao od fitnesa, fitnesa i još fitnesa. 22-godišnja kraljica oblikovanja tijela je vegetarijanka i velika zagovornica prava životinja.

Veronika Black
Veronika Black

Veronika Black jedna je od najvećih kraljica Instagrama, a razlog postaje jasan nakon uvida u profil sa više od 600 fotografija koje glorifikuju njene nezaobilazne fizičke osobine.

Katya Elise Henry
Katya Elise Henry

Katya Elise Henry vrši "opsadu" nad Instagramom i mrežom Tumblr preko kojih promoviše zdravi život, fitnes i naravno - svoje savršeno tijelo. Ona je vrlo brzo shvatila da posredstvom fotografija može utjecati na inspiraciju ljudi kojima je potrebna tjelovježba, a pored posla učiteljice fitnesa Katya se bavi i modelingom.

Tonja Shumskaja
Tonja Shumskaja

Tonja Shumskaja današnja je dvadesetpetogodišnja Ukrajinka koja odiše malo drugačijim šmekom Istočne Evrope. Rođena je u junu 1991. godine, a njen tamniji ten izdiže je iznad ostalih predstavnica svijeta modelinga iz Ukrajine i Rusije. Njen prefinjeni ukus dozvoljava joj škakljive fotografije koje odlično prikazuju sve njene fizičke atribute.

Rita Ora
Rita Ora

Rita Ora, pjevačica, glumica i Britanka kosovskih korjena u aprilu nas je oduševila bikinijima talijanske kompanije Tezenis.

Yanet Garcia
Yanet Garcia

Yanet Garcia je dvadesetčetverogodišnja seksi voditeljica iz Meksika koja je izuzetno popularna na društvenim mrežama, a naročito nakon objavljenog muzičkog spota u kojem se pojavljuje.

Sahara Ray
Sahara Ray

Sahara Ray je svestrani model koji nam dolazi iz Australije, a koja posebnu pažnju posvećuje ljetnoj garderobi i kupaćim kostimima. Iako to možda i nije čudno sa Australku, svakako je neobično što uz tuđe kreacije nosi i vlastitu liniju kupaćih kostima pomalo nemaštovito nazvanu "Sahara Ray Swim".

Ashley Graham
Ashley Graham

Ashley Graham trenutno je jedna od najpoznatijih plus size modela na svijetu, a ova lijepa 28-godišnjakinja svojim izgledom definitivno postavlja nove standarde i prkosi ustaljenim predrasudama o tome kako "treba" izgledati žensko tijelo u časopisima.