Model i kozmetičarka
40

Bosansko-ukrajinski šarm lijepe Šuhrete Alić

Piše: D. B.
Šuhreta Alić je fotomodel, studentica i kozmetičarka koja se bavi nadogradnjom trepavica.

Ova prelijepa djevojka je rođena 16. februara 1995. godine u Ukrajini, budući da je njena majka upravo iz ove istočnoevropske zemlje. Nakon Ukrajine, sa roditeljima se preselila u Rusiju, gdje je živjela sve do 2010. godine. Kada je imala 15 godina, Šuhreta se ponovno preselila, a ovog puta u Sarajevo, gdje je završila gimnaziju.

Alić je trenutno na studentica na četvrtoj godini Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije, a prije nekoliko mjeseci je završila edukaciju za nadogradnju trepavica. Ona ističe da se trenutno kreće u pravcu ljepote, a želja joj je nučiti i nove tehnike kao što je permanent makeup.

Dvadesetdvogodišnja Šuhreta za sebe kaže da je odgovorna, uporna i ambiciozna te da lako može pronaći zajednički jezik sa svima. Ona voli modu i putovanja, a neke od zemalja koje je posjetila su Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Mađarska, Italija, Francuska i Španija.

Kada je riječ o muškarcima, ova bosansko-ukrajinska ljepotica ističe da nema određeni tip muškarca, ali joj je bitno da njen partner zna šta želi te da se "ponaša kao muško“.