magazin
87

Bh. manekenka Ema Golijanin nastavlja oduševljavati: Snimila editorijal na Barbadosu

Klix.ba
Bosanskohercegovačka ljepotica i manekenka Ema Golijanin dva mjeseca boravi u Americi gdje snima veoma uspješne editorijale.

Nedavno je uradila fotografije u New Yorku, a posebno izdvaja dva editorijala za Ocean Drive magazine.

"Često snimam na različitim lokacijama, tako da sam uživala na snimanju na predivnom ostrvu Barbados za Liliana Montoya SwimWear. Posebno sam ponosna na editorijal sniman za Elle Mexico", kazala je ova ljepotica za Klix.ba.

Napomenula je da je modna scena u Miamiju sasvim drugačija od evropske i da se većinom snimaju "swimmwear" editorijali (kupaći kostimi).

"Modeli koliko toliko mogu imati obline, a kad su takvi poslovi u pitanju često treniram i dva puta na dan", rekla nam je Ema Golijanin.

Modna sezona u Miamiju traje do kraja marta tako da će bh. ljepotica tamo boraviti, a onda se planira vratiti nazad u Evropu. Ostatak proljeća planira raditi u Barceloni, gdje je i tržište koje joj najviše odgovara.

Podsjećamo, Ema Golijanin je 2010. godine bila proglašena za Miss BiH za Miss planete Zemlje. Ovo ljeto provela radno, boravila je u Dubaiju, a nekoliko sedmica je radila u Parizu, gdje je nosila reviju brenda "Nina Ricci".

Seksepilna Sarajka je snimala i u Milanu. Početkom ljeta je boravila u Kini, a editorijal za kupaće kostime snimila je u Španiji.