magazin
0

Lijepa Banjalučanka Armina Krgo daje podršku Zmajevima

Piše: A. U.
Armina Krgo
Armina Krgo
Lijepa Armina Nina Krgo iz Banje Luke, ove godine je ponijela titulu najljepše djevojke na prestižnom svjetskom takmičenju World’s Perfect Miss, održanom na Floridi, a izazovnim fotografijama izrazila je svoju podršku Zmajevima.

Armina stalno napominje kako sve što radi u modelingu i manekenstvu ne radi samo da bi promovisala sebe, već i svoju državu i rodni grad. Naglašava da uvijek nastoji promovisati pozitivne stvari o BiH i Banjoj Luci te da predstavi našu zemlju u najboljem mogućem svjetlu.

Svoju pobjedu na "World’s Perfect Miss" posvetila je svojoj rodnoj državi i gradu, a Zmajevima je pružila podršku u vidu izazovnih fotografija.

Podsjetimo, Armina je izabrana za najljepšu djevojku među 51 djevojkom iz cijelog svijeta, koliko ih je učestvovalo na ovom popularnom takmičenju. Rođena je 1987. u Banjoj Luci, a sa 11 godina se s roditeljima i sestrom preselila u Louisvile, gdje je završila srednju školu i fakultet.

Manekenstvom i modelingom počela se baviti još u djetinjstvu, a, kako je kazala za američke medije, ovaj hobi joj u posljednje vrijeme postaje sve više važan. Inače radi kao programerka u jednoj softverskoj kompaniji.