Sirovi izgled muzičarke
0

Lady Gaga prekrivena komadima goveđeg mesa

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Lady Gaga, koja je poznata po svojim veoma maštovitim kostimima, otišla je korak dalje. Ovoga puta odabrala je doslovno sirovi stajling. Naime, na naslovnici japanskog izdanja prestižnog magazina "Vogue" muzičarka se pojavljuje prekrivena isključivo komadima goveđeg mesa.

Editorijal nazvan "Gola istina", sa Lady Gagom prekrivenom komadima mesa šokirao je brojne njene obožavatelje, a odmah su uslijedile i reakcije PETA-e.

"Neobičnost je posao Lady Gage, a ova naslovnica je svakako neobična jer je meso nešto što ne želimo stavljati na tijelo. Bez obzira koliko lijepo to bilo prezentovano, meso mučene životinje ostaje meso mučene životinje", kazala je predsjednica PETA-e Ingrid Newkirk.

Fotografija Lady Gage koja je objavljena na naslovnici editorijala za muškarce, naišla je i na osude kod obožavatelja muzičarke.

Većina ih je na zvaničnoj stranici Lady Gage na Facebooku napisala da fotografjja izgleda zaista odvratno, no bilo je i onih koji su kazali kako nisu ništa manje očekivali od maštovite umjetnice, te su dodali kako je upravo Lady Gaga njihova inspiracija.