Nastavljena saradnja
0

Zvijezde Jazz Festa vozit će se u Peugeotima

FENA
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH, Denis Mašić i direktor Jazz Festa Edin Zubčević ozvaničili su danas u Sarajevu saradnju na ovogodišnjem 15. festivalskom izdanju.

Time su vozila Peugeota već četvrtu godinu postala oficijelna prevozna sredstva za sve svjetske jazz zvijezde Festivala koje će se predstaviti sarajevskoj publici.

Denis Mašić je na konferenciji za medije u Sarajevu najavio da će Festivalu biti dato na raspolaganje pet vozila Peugeota, od kojih po dva modela 508 i 308, te jedno vozilo model 3008.

"Peugeot se kvalitetom, elegancijom, modernim dizajnom, savremenom tehnologijom i širokom ponudom potpuno uklapa u viziju Jazz Festa", istaknuo je on, najavljujući da će posjetioci Festivala imati priliku uživati u Peugeot coffee corneru.

Edin Zubčević smatra da je zadovoljstvo što je Peugeot već četvrtu godinu oficijelni partner Festivala, ali i ponos što je riječ o podršci tako važnog brenda.

"Partnerstvo s Peugeotom predstavlja i dodatno razvijanje imidža Festivala, jer prvo što gosti vide kada dođu u Sarajevu jesu vozila, te je važno da im obezbijedimo sigurnu i udobnu vožnju tokom boravka ovdje", kazao je on.

Ovogodišnji Jazz Fest Sarajevo bit će održan od 1. do 6. novembra i ugostit će mnoge značajne svjetske umjetnike, poput Richarda Bonae, Davea Hollanda i Ralpha Townera.