"Priče i pjesme"
0

Zoran Kesić u februaru stiže u Sarajevo i Mostar

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Nakon niza uspješnih nastupa i velikog interesovanja popularni Zoran Kesić ponovo u BiH sa svojom hit predstavom "Priče i pjesme".

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH sa predstavom "Priče i pjesme".

SARAJEVO - 25. februar u sali Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu u 20 sati.

MOSTAR - 26. februar u HD herceg Stjepan Kosača u 20 sati.

"Priče i pjesme" je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa, te se time dotiče lokalno aktuelnih tema na sebi svojstven način.

Sve predstave u Sarajevu i drugim gradovima su mjesec dana prije nastupa bile rasprodate, što dovoljno govori o interesovanju za njegove izvedbe.

Ulaznice već danas možete kupiti na biletarnicama BKC-a i Kosače kao i putem sistema kupikartu.ba