Noć dobrih šala
201

Zoran Kesić u elementu: Nije štedio Zeničane, Kasumovića, Karleušu, a ni sebe

Piše: E. M.
Popularni komičar, kritičar i voditelj emisije "24 minuta" Zoran Kesić nakon uspješnih nastupa u Tuzli i Sarajevu večeras je na velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici zbijao šale na račun Zeničana u sklopu svoje priredbe "Kesić, priče i pesme".

Nakon što se karta više tražila u Tuzli i Sarajevu, nemoguće je bilo pronaći i kartu za večerašnji nastup u Zenici koji je od samog početka nasmijao sve prisutne do te mjere da nisu štedili smijeh, suze i dugotrajne "potplaćene" aplauze.

Kesić je večerašnji dvosatni nastup u Zenici otvorio zbijanjem šala na okršaj gradskog vijećnika Mensuda Kelešture i gradonačelnika Fuada Kasumovića u kojem je Keleštura fasciklom gađao Kasumovića koji je bio za govornicom.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Večerašnji gost bio je raspoložen i da kritikuje nadležne za zrak u Zenici, ali i da čestita Zeničanima na prvom mjestu zagađenosti zraka u Evropi. Dobre rezultate im je zaželio na svjetskom "takmičenju".

U spektru njegovih šala Kesić se dotakao i penzionera, predsjedništva, odnosa Srbije i Bosne i Hercegovine, afere Jelena Karleuša - Ognjen Vranješ te drugih bh. tema ne štedeći ni sebe, ali ni aktere zbivanja u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Dvosatni nastup u Zenici nagrađen je velikim aplauzom, a u prilogu pogledajte samo neke od Kesićevih šala na račun Zeničana i drugih.