U dva termina
9

"Zlatni lančić od bižuterije" 8. marta u sarajevskom Domu mladih

Klix.ba
Popularni Andrija Milošević će sa svojom hit predstavom "Zlatni lančić od bižuterije" nastupiti u Sarajevu u Domu mladih na Dan žena, 8. mart. Ovakvo interesovanje publike je nezapamćeno pa će Andrija, osim predstave u 19 sati, igrati još jednu u 21 sat.

U predstavi "Zlatni lančić od bižuterije" Andrija Milošević igra tridesetpetogodišnjeg Crnogorca, neuspješnog studenta i biznismena koji se kroz život provlačio uvijek na tuđi račun. Okružen je lijepim ženama ali njemu ne treba samo lijepa, nego i žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe.

Osuševljen je, računa da je prevario i nju i njenu porodicu. Međutim, to baš i nije tako. Bogataši ne bi bili bogataši da ih se tako lako može prevariti.

Požurite po svoju ulaznicu, možete ih kupiti u sistemu Kupikartu.ba, te na prodajnom mjestu ispred Doma mladih i to po cijenama od 20 KM i 30 KM.

Prvo izvođenje predstave je rasprodano više od mjesec dana prije termina pa će potražnja za kartama za novo izvođenje sigurno biti velika. Nemojte čekati posljednji čas da kupite kartu, uradite do odmah.

Regionalno popularni glumac Andrija Milošević obećava sjajnu zabavu u Domu mladih na Dan žena.