{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Završna izložba likovne kolonije "Ćorovića kuća" u petak

25.9.2014. u 14:17
24
1
Završna izložba likovne kolonije "Ćorovića kuća" u petak
24
Završna izložba likovne kolonije "Ćorovića kuća" u petak
Završna izložba likovne kolonije "Ćorovića kuća" pod nazivom "Papir: forma i sadržaj", u organizaciji SPKD Prosvjeta i ULU "Format", bit će svečano otvorena u petak, 26.09. s početkom u 20 sati.
Treća tradicionalna likovna kolonija u Ćorovića kući organizovana je u periodu od 22.09. do 26.09.2014. godine. Na završnoj izložbi kolonije, biće predstavljeni radovi svih učesnika, zajedno s radovima članova udruženja likovnih umjetnika “Format”.

Otvaranju će prisustvovati osobe iz javnog života, predstavnici diplomatskog kora te potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić.

Nakon kolonije, SPKD Prosvjeta namjerava otvoriti svoje prostorije u formi otvorenog ateljea za mlade umjetnike, koji će moći da koriste prostore galerije i bašte Ćorovića kuće. Ovim putem pozivamo sve mlade umjetnike koji su zainteresirani za korištenje otvorenog ateljea da nam se jave na email adresu [email protected].

Projekt Omladinskog kluba SPKD Prosvjeta omogućila je podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu, saopćeno je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: