Kultura
25

Vrući subotnji Magacin Kabare show za hladne večeri

Klix.ba
Magacin Kabare je prošle subote premijerno predstavio novi koncept subotnje cjelovečernje zabave kroz Magacin Kabare Show. I ove subote Magacin Kabare show donosi novu temu, nove likove i nove nagrade za goste.

"Vrući jazz ritmovi, dašak glamura i Las Vegasa, nagradne igre i uzbudljive priče muze o umjetnosti i njenoj odluci da postane umjetnica, samo su dio atmosfere koju je Magacin Kabare pripremio za ovu subotu. Zana Marjanović sa muzičarima Sarajevo Jazz Guerille osigurat će još jedno nezaboravno druženje u Caffe clubu Gogo", saopćeno je iz Magacin Kabarea.

Prethodne subote, Magacin Kabare je predstavio svog novog člana Admira Šehovića i novi koncept subotnjih druženja koja će svake subote biti drugačija. To uključuje i nagradne igre, te Kroz pjesmu Magacin Kabare koja će predstavljati temu večeri. Ova subota je u znaku umjetnosti i muzike.

Osim subotnjeg Magacin Kabare Showa, ovog četvrtka na sceni Magacin Kabarea publika u caffe clubu Gogo može gledati Aidu Bukvu u uvijek aktuelnoj priči o crvenkapici i njenim mukama sa vjeronaukom.

Ukoliko želite prisustvovati nekom od događaja u Magacin Kabareu, potrebno je da izvršite rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.