{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Videoblog Magacin Kabarea na BHT1

4.10.2013. u 10:28
0
1
Videoblog Magacin Kabarea na BHT1
0
Videoblog Magacin Kabarea na BHT1
Magacin Kabare nakon uspješne sezone "Priča iza diskrecione linije", koje su se emitovale u programu BHT1, u ovoj sezoni nastavlja televizijsku saradnju i započinje novi videoprojekt.
U trećoj sezoni Late Nite programa, Magacin Kabare nastavlja televizijsku saradnju emitovanjem novog ciklusa petominutnih epizoda koje će u ovoj sezoni biti u vidu videobloga likova iz predstava Magacin Kabarea.

Uz društvenu hroničarku Rabiju, koju tumači Sanela Krsmanović i njenu rodicu Lanu, koju tumači Mona Muratović, gledaoci BHT1 su se u prethodnoj sezoni kroz epizode Priča iza diskrecione linije mogli nasmijati na aktuelne društvene teme.Za ovu sezonu Lana je pripremila svoj videoblog i frustrirana dešavanjima mora to podijeliti sa gledaocima. U istom terminu u sklopu emisije "Konačno petak", Magacin Kabare nastavlja nasmijavati gledaoce širom Bosne i Hercegovine.

Početak sezone Late Nite programa u caffe clubu Gogo, kao i novog televizijskog projekta je samo dio onoga što Magacin Kabare priprema u narednom periodu, navode iz ovog kabarea.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: