Kultura
0

Videoblog Magacin Kabarea na BHT1

Klix.ba
Magacin Kabare nakon uspješne sezone "Priča iza diskrecione linije", koje su se emitovale u programu BHT1, u ovoj sezoni nastavlja televizijsku saradnju i započinje novi videoprojekt.

U trećoj sezoni Late Nite programa, Magacin Kabare nastavlja televizijsku saradnju emitovanjem novog ciklusa petominutnih epizoda koje će u ovoj sezoni biti u vidu videobloga likova iz predstava Magacin Kabarea.

Uz društvenu hroničarku Rabiju, koju tumači Sanela Krsmanović i njenu rodicu Lanu, koju tumači Mona Muratović, gledaoci BHT1 su se u prethodnoj sezoni kroz epizode Priča iza diskrecione linije mogli nasmijati na aktuelne društvene teme.

Za ovu sezonu Lana je pripremila svoj videoblog i frustrirana dešavanjima mora to podijeliti sa gledaocima. U istom terminu u sklopu emisije "Konačno petak", Magacin Kabare nastavlja nasmijavati gledaoce širom Bosne i Hercegovine.

Početak sezone Late Nite programa u caffe clubu Gogo, kao i novog televizijskog projekta je samo dio onoga što Magacin Kabare priprema u narednom periodu, navode iz ovog kabarea.