{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Veliki interes za film "U Zemlji krvi i meda" u BiH i Hrvatskoj

S
Sarajevo-x.com
24.2.2012. u 15:32
0
13
Veliki interes za film "U Zemlji krvi i meda" u BiH i Hrvatskoj
0
Veliki interes za film "U Zemlji krvi i meda" u BiH i Hrvatskoj
Foto: Sarajevo-x.com
Film "U zemlji krvi i meda" rediteljice Angeline Jolie ne samo da je ostvario nenadmašiv uspjeh u Bosni i Hercegovini - najbolje otvaranje filma otkada se prate rezultati Box officea - već i najbolje kino otvaranje ove godine u Hrvatskoj .
Rediteljski i scenaristički prvijenac Angeline Jolie polučio je izniman uspjeh u prvoj sedmici prikazivanja u Bosni i Hercegovini. Film je pogledalo 25.374 gledatelja sa zaradom od 141.901 KM. A u Hrvatskoj je u samo pet dana prikazivanja film pogledalo 12.819 gledatelja, a zaradio je 379.470 kuna.

Hrvatska i bosanska publika odlično je reagirala na film "U zemlji krvi i meda" koji prikazuje nevjerojatnu emocionalnu, moralnu i fizičku cijenu koju je rat naplatio pojedincima. Snažan film i iskrena rediteljska i scenaristička palica Angeline Jolie među gledateljima su izazvali pozitivne reakcije i veliki interes za film.

Slavna Oscarovka i jedna od najpopularnijih svjetskih glumica, lično je bosanskoj i hrvatskoj publici predstavila svoj rediteljski i scenaristički prvijenac u organizaciji Blitz Film i Video distribucije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: