Red smijeha, red drame
45

Velika potražnja za kartama u Kamernom teatru 55, na repertoaru vlada raznovrsnost

L. K.
Početak 2020. godine sa sobom donosi početak nove sezone u Kamernom teatru 55. Na repertoaru su raznovrsne predstave među kojima će svi ljubitelji teatra naći nešto što im odgovara.

Nakon zasluženog predaha, Kamerni teatar 55 sezonu otvara s predstavom "Slavna Florens" za koju se već traži karta više. Osim toga, na repertoaru je i "Hadersfild", predstava koju je ponogo moguće gledati na sceni teatra nakon što duže i ozbiljne pauze uzrokovane zdravstvenim problemima jednog od glumaca.

Tako, nakon "Hadersfilda“ opuštanje u porodičnoj atmosferi porodica Solić i Aleksić koje se nonšalantno i iz potpuno opravdanih razloga počinju baviti distribucijom marihuane iz čisto egzistencijalnih i nimalo medicinskih poriva, sebi možete priuštiti u, sada već kultnoj predstavi našeg i vašeg Kamernog teatra 55, "Mirna Bosna“.

Nakon toga, svi ozbiljni ljubitelji ozbiljne muzike ozbiljno se mogu posvetiti jednoj ozbiljnoj produkciji Metropolitanove opere "Wozzeck“ u veoma ozbiljnom ambijentu visoke rezolucije, ozbiljne digitalne tehnologije i ozbiljne posvećenosti Kamernog teatra 55 da svim svojim posjetiteljima pruži ozbiljnu i kvalitetnu uslugu i sadržaj, navedeno je u saopćenju teatra.

Karte možete kupiti na blagajni Kamernog teatra ili putem sistema kupikartu.ba i svim prodajnim mjestima servisa.