|

Večeras ćemo saznati prve finaliste Šereta

Večeras ćemo saznati prve finaliste Šereta
1
Klix.ba
6.12.2013. u 18:03
2
komentara
1

dijeljenja
Večeras ćemo saznati prve finaliste Šereta
Večerašnja prva polufinalna večer takmičenja "Šeret", za najboljeg komičara amatera Bosne i Hercegovine, donijet će nam i prve finaliste takmičenja.
Dino Ćatović, Adnan Ćatović, Omer Hodžić i Navid Bulbulija predstaviti novim šalama, a ukoliko osvoje glasove publike i žirija osigurat će nastup i postati finalisti takmičenja Šeret.

Sa novim krugom takmičenja Filipu Andorniku kao članu žirija i voditelju pridružuje se Dušan Jokić, komičar iz Banja Luke, član satirično-komičarske trupe ''Antikulturni teatar Alija Sirotanović''. Sa trupom Alija Sirotanović, Magacin Kabare je ostvario saradnju u prethodnoj sezoni, kada ih je ugostio u caffe clubu Gogo, što je bilo prvo predstavljanje banjalučkih komičara u Sarajevu. Dušan će ovog petka svojim šalama zabaviti sve gledatelje takmičenja Šeret, ali i dati svoj sud u takmičarima koji budu najsmješniji.

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet prvoplasiranih takmičara u finalu, a koje je osigurao Mekline. Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Ovim takmičenjem Magacin Kabare donio je još jedan novitet i u partnerstvu sa portalom Klix.ba omogućio online praćenje takmičenja u živo. Svakog petka od 21 sat, svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti doći u caffe club Gogo, mogu pratiti takmičenje na portalu Klix.ba.

Svi zainteresovani da gledaju i glasaju za takmičare u caffe clubu Gogo, mogu rezervisati svoja mjesta pozivom na broj 066 935 337 ili na e-mail [email protected].
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...