Kultura
9

Večer filmske muzike u ALTA Shopping Centru

Alta Shopping Center proslavlja svoj peti rođendan, i tim povodom svim građanima Sarajeva poklanja koncert Sarajevske filharmonije.

Magični ambijent Alta Shopping Centra u četvrtak, 17. decembra će postat akustična dvorana u kojoj će Sarajevska filharmonija izvoditi kompozicije najvećih svjetskih filmskih hitova.

"My Fair Lady", "Star Wars", "Kum", "Nemoguća misija" i "Pirati s Kariba" samo su neke od kompozicija koje će izvesti Filharmonija pod dirigentskom palicom Samre Gulamović.

Ovaj muzički spektakl počinje u 18:00 sati, a ulaz je besplatan.

Alta Shopping Center je smješten u srcu Sarajeva, i ne samo da pruža jedinstven doživljaj kupovine, nego predstavlja i savršen izgovor da u njemu provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najmilijim.

Ono što Altu čini prepoznatljivom jeste idealan spoj inovativnog i moderno opremljenog prostora sa puno svjetlosti, koji budi toplinu i osjećaj prisnosti. Sam centar se prostire na preko 25.000 kvadratnih metara, a svojom ponudom obuhvata najpoznatije svjetske i domaće brendove, poznate ugostiteljske franšize, kao i mnoštvo različitih sadržaja za cijelu porodicu.