Kultura
30

Urnebesna večer Šereta: Darko, Jasmin i Marko idu u finale

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Takmičari Šereta večeras su u caffe clubu Gogo posjetiteljima priredili pregršt zabave i smijeha, a najbolje šale su imali Darko Baotić, Jasmin Džemiđić i Marko Puljiz.

Oni su se, tako, pridružili Dini i Adnanu Ćatoviću koji su prošlog petka osigurali svoje mjesto u finalu 27. decembra.

Žiri u sastavu Filip Andronik i Dušan Jokić večeras nije imao nimalo lagan zadatak. Takmičari Nives Buzaljko, Marko Puljiz, Jasmina Azapagić, Jasmin Džemiđić i Darko Baotić su pokazali zavidan smisao za humor.

Osim takmičara, publiku je nasmijavao i žiri originalnim šalama. Tako je takmičenje za najsmješnijeg čovjeka BiH ušlo u svoju završnicu, a ko je najbolji znat će se za dvije sedmice.

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet prvoplasiranih takmičara u finalu, a koje je osigurao Mekline. Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani da gledaju i glasaju za takmičare u finalu, mogu rezervisati svoja mjesta pozivom na broj 066 935 337 ili na e-mail [email protected], a finalno veče možete pratiti i na portalu Klix.ba.