Unplugged koncert grupe exKamikaza

S
Sarajevo-x.com
30.10.2008. u 14:10
0
5
Unplugged koncert grupe exKamikaza
0
Unplugged koncert grupe exKamikaza
Društvo slobodnih umjetnika Ventil u saradnji sa ZOI '84 - MOVENS u petak, 7. novembra 2008. u 20 sata, organizuje jedinstven multimedijalni kulturni događaj. Riječ je o unplugged koncertu mlade grupe exKamikaza, na kojem će publici biti predstavljen njihov autorski rad.
Koncert će se održati u prostorijama kulturno informativnog multi-medijalnog centra ZOI'84 - MOVENS u Olimpijskom kompleksu Zetra, i bit će popraćen umjetničkim video-materijalom, književno-muzičkim performansom, kao i izložbom jednog mladog sarajevskog slikara.

Među brojnim pitanjima koja se javljaju u BiH i regiji su i teški uslovi rada za mlade umjetnike. DSU Ventil za cilj ima promociju neafirmiranih umjetnika iz svih sfera kulturnog života, kao i njihovo uvezivanje i saradnju. Trenutno stvaraju online mrežu preko koje će mladi umjetnici moći da komuniciraju i stvaraju zajedničke projekte.

Ovaj unplugged koncert je uvertira u daljnji rad Ventila i prilika za međusobnu interakciju umjetnika i ljubitelja umjetnosti. Ulaz je besplatan, uz pozivnice, javljaju iz Društva.


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: