Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada su vjerski službenici bili okrenuti duhovnim vrijednostima, činjenju dobrih djela, moralnoj podršci ljudima sa potrebom za istom, bili su načitan, bili su filozofi, bili su neko i nešto! Danas su vjerski službenici u BIH mahom okrenuti kriminalu sa nekretninama i donacijama, bave se isključivo ličnim bogaćenjem i nepotizmom, a ne znaju ni tablicu množenja. Uništili su svu ljepotu i kvalitet iskrenog vjerovanja
@kolorit a uvijek su prodavali Božju riječ za nešto što malo vrijedi
Je li iko od te naše uleme izdao fetvu protiv iseljavanja Bošnjaka u Tursku i Albaniju u periodu nakon 1878? Mislim da više uradio Aleksa Šantić pjesmom Ostaje ovdje....
Je li spomenut reis udbaš koji je vlastitog učenika prijavio udbi / ozni pa je ovaj skončao par mjeseci kasnije od batina? Je li spomenut car Franjo Josip, utemeljitelj islamske zajednice? Jesu li se pomolili za dušu njihovog izvora legitimiteta?
ovaj hizaslav jos uvijek aktivan
Joj od ovakih prizora mi se povraca... Sus mus, Allah u Egber i sve na stelu ispod ruke, mamu vam vasu lopovsku.......
Islamska zajednica je saučesnik uništavanja Bošnjaka od SDA...
Predstavite fotografije uništenje Bošnjaka od strane SDA...
cup do cupa :)
Više ne možeš ni čokoladu otpakovati da ova dvojica ne dodju na otvaranje...
Ne kazem da je brada neko mjerilo, ali od kako se ulema obrijala nekih 40ih godina i pustila brkove, tu je sve i krenulo naopako..
ovo privatni ViP pary da sluze svojoj svrsi samoj
Kako sam to propustio!?
Brojni osvajači i okupatori prođoše ovom zemljom, a narod ostade. Onda dođoše "SDA i IZ" patriote...... i narod ode... nepoznat autor ali istinita konstatacija.
Što nema Komšića? 🤔
prodajem pećicu , 70 KM